C-Strike

OVER C-STRIKE

C-Strike, een band die bestaat uit een groep jonge honden die allemaal leven voor hardrock en feest muziek. We spelen energiek en geven alles wat we hebben!
Biografie:
Het begon allemaal toen Nick en Koen een speciaalbier avond hadden. Koen kwam met het idee om een ouderwetse rock & roll band te beginnen. Nick vond het in eerst instantie niet zo’n top idee. Maar naar mate de avond later werd en de biertjes gedronken werden, klonk het als muziek in de oren bij Nick… Ze hadden alles al bij elkaar gezocht en een leuke setting gemaakt. Er was alleen wel een probleem. Ze hadden geen bassist. En die zijn natuurlijk erg schaars, dus begon de moed ze al in de schoenen te zakken. Een paar biertjes verder had Nick zich al een bas besteld en konden we aan de gang!

Al snel werd Matijs gevraagd. Omdat zijn drumpartij toch iets te geweldig is om te missen. Hij twijfelde natuurlijk geen seconde! Hij wou graag mee doen en het rock n roll leven tegemoet komen.
Een extra gitarist was natuurlijk ook nog erg handig. Toen Matijs, Nick en Koen met de handen in het haar zaten en maar niet meer wisten wie er gitaar zou spelen verscheen er een jonge man in de spotlights. En daar stond hij dan. Midden op het podium als gast artiest bij Jeopardy. Onze Sem.
Sem wist al af van het bestaan van C-Strike en had al eerder gevraagd of hij bij de band kon. De jongens zeiden dat Sem toch nog wat te jong voor de band was, aangezien het leeftijdsverschil zo groot is. Maar tijdens het optreden van Sem keken de jongens elkaar aan en dachten ze nog maar één ding: “Als we zo’n iemand afwijzen voor de band dan zijn we gek! Muziek kent geen leeftijdsgrens!” Meteen na het optreden zijn de jongens er op af gestapt en hebben ze Sem gevraagd of hij een keer mee wou repeteren met ons.

Natuurlijk kon Sem geen nee meer zeggen omdat hij al heel lang een band zocht. Hij is dus een repetitie mee komen spelen en heeft nog steeds nooit bevestigd dat hij wilt blijven maarja daar gaan we nu toch wel van uit.

Vanaf hier zijn we druk bezig met het oefenen van onze super setlist! (KLIK HIER) Voor nog een impressie u hier onder ons promotiefilmpje bekijken. Wilt u ons nu na dit geweldige verhaal boeken? Neem dan contact met ons op!